Hoe kan ik mezelf op de fotografie afspraak voorbereiden?

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor fotografie van uw woning, heeft u een e-mail ontvangen met een bevestiging (deze kan ook in uw SPAM inbox zitten). De e-mail bevat als bijlage een checklist. Klik hier om de checklist in te zien.

Voor het inmeten hoeft u geen voorbereidingen te treffen. Een bouwkundige komt bij uw langs om de woning met een laser apparaat op te meten. Hiervan ontvangt u later de plattegronden.