Wat is het verschil tussen Floorplanner plattegronden en CAD plattegronden?

• Floorplanner plattegronden zijn interactieve plattegronden die u op uw website of op Funda kunt plaatsen door middel van een link of FML bestand. Deze plattegronden zijn zowel in 2D en 3D uitgewerkt.

• CAD plattegronden zijn 2D plattegronden (JPG/PNG en/of PDF) waarbij u direct de calculatie in vierkante meters (m2) en wanneer gewenst ook kubieke meters (m3) kunt ontvangen.
    CAD plattegronden bevatten meer informatie dan een Floorplanner plattegrond. Een CAD plattegrond kan niet op Funda geplaatst worden.

Zie https://www.zibber.nl/wonen/plattegronden voor een voorbeeld van een Floorplanner en CAD plattegrond.