Hoe kan ik mezelf op de fotografie afspraak voorbereiden?

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor fotografie van jouw woning, krijg je van ons een e-mail met een bevestiging (deze kan ook in je SPAM inbox zitten). De e-mail bevat een link (geen bijlage) die verwijst naar een checklist. Klik hier om de checklist in te zien.

Voor het inmeten hoef je geen voorbereidingen te treffen. Een bouwkundige komt bij je langs om de woning met een laser apparaat op te meten. Hiervan ontvang je later de plattegronden.