Waar kan ik de video vinden als deze niet zichtbaar is maar ik wel een gereedmelding ontvangen heb?

Je hebt net een mail ontvangen dat de video gereed is, maar je hebt geen idee waar je deze nu terug kan vinden.

Het bronbestand van de video staat bij ons op de server. In de correspondentie rechts onder in de portal kun je de link terug vinden. Met deze link kun je het bestand downloaden naar je computer.