Zijn er kosten aan het annuleren/verzetten van een afspraak verbonden?

Wanneer je onverhoopt de afspraak voor de foto-opname wenst te verplaatsen of annuleren dient  dit minimaal 48 uur vooraf vermeld te worden. Dit kan via e-mail support@zibber.nl of telefonisch 085 040 21 31.

LET OP! Indien de opdracht voor fotografie, video, inmeten of anders, wordt geannuleerd binnen 1 werkdag voor de uitvoering, zijn wij genoodzaakt € 75,- excl. BTW annuleringskosten in rekening te brengen. Opdrachten gepland op maandag kunnen NIET in het weekend geannuleerd worden.