Wordt er gebruik gemaakt van een groothoeklens?

Ja, wij maken gebruik van een groothoeklens. Onze fotografen zullen er zorg voor dragen dat de groothoek niet in zijn geheel wordt gebruikt om vertekening te voorkomen. We hebben natuurlijk wel altijd te maken met perspectief. Dit betekent dat het object wat dichter bij de camera staat, groter in beeld komt dan een object die verder in de ruimte staat.

Vindt u dat de foto’s toch te veel vertekenen, dan kunnen onze productspecialisten u verder helpen om te kijken of wij deze aan kunnen passen. Stuur uw vraag onder vermelding van het ordernummer en/of adres naar support@zibber.nl of bel naar 085-0402131.