Op wat voor termijn kan ik een fotografie of inmeetafspraak plannen?

Indien de opdracht in ons bestelsysteem is geplaatst zal de afdeling Customer Support binnen 1 werkdag contact opnemen met de persoon waarvan de contactgegevens ingegeven zijn. Mochten wij u niet kunnen bereiken, dan spreken wij uw voicemail in. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij een e-mail sturen met een terugbelverzoek. Het streven is om binnen 5 werkdagen op locatie te zijn.