Op wat voor termijn kan ik een fotografie of inmeetafspraak plannen?

Indien de opdracht in ons bestelsysteem is geplaatst zal de afdeling Customer Support binnen 1 werkdag contact opnemen met de persoon waarvan de contactgegevens ingegeven zijn. Mochten wij je niet kunnen bereiken, dan spreken wij de voicemail in. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij een e-mail sturen met een terugbel verzoek. Het streven is om binnen 5 werkdagen op locatie te zijn.