Nee, onze fotografen en inmeters kunnen ook komen wanneer je niet thuis bent. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om bij de afspraak aanwezig te zijn kun je de sleutel afgeven bij het makelaarskantoor. De fotograaf of inmeter zal deze op het moment van de afspraak dan ophalen en weer terugbrengen. Het is wel van groot belang dat de woning voorbereid is op de opname, voor het beste resultaat. Voor tips bekijk onze checklist.