Het is slecht weer, komen jullie wel foto's maken?

Indien het een gehele fotografie opdracht betreft (dus niet enkel buitenfotografie), zullen wij op locatie bekijken of dat het weer het toelaat om goede foto’s te kunnen maken. Indien dit niet het geval is, zullen wij in samenspraak met de bewoners een nieuwe afspraak maken voor de buitenfotografie.

De reportage binnen gaat altijd door. Wij hebben namelijk een blauw lucht garantie die ervoor zorgt dat alle foto's eruit zien alsof ze op een stralende dag gemaakt zijn. Zo zorgen we ervoor dat alles zo snel mogelijk geleverd kan worden.