Leuk dat je klant wilt worden? Als je op deze link klinkt verwijzen wij je door naar onze registratie pagina. Je gegevens zullen dan worden doorgestuurd naar onze sales afdeling.

Zij zullen dan zo snel mogelijk alles gereed maken om jouw account in te richten. Het kan zijn dat we nog contact met je opnemen zodat we zeker weten dat we alles goed ingesteld hebben.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar support@zibber.nl .