56469589.fml: dit is een FML bestand. Een FML bestand is een code bestand dat het tekenprogramma Floorplanner genereert. Dit FML bestand heb je nodig om een plattegrond te kunnen uploaden in de Funda mediadesk.

Flight Forum 92 eerste verdieping.png: dit zijn de 3D plattegronden die je per woonlaag kunt downloaden.

Let op; dit is een stilstaand beeld. Wil je de 3D plattegrond bekijken zoals je hem op Funda kunt zien? Klik dan bovenin bij media op de url code:

flight-forum-92-eindhoven.zip: dit is een map met 2D plattegronden.

Lichtgrijze bestandsnamen: deze bestanden (zoals een FML of ZIP bestand) moet je eerst downloaden om te kunnen openen.