Log in, open je bestelling en klik op het desbetreffende product in de bestelling.

Hieronder zie je de datum en het tijdstip van de afspraak verschijnen:

Wanneer er geen datum verschijnt betekent dit dat er nog geen afspraak is gemaakt. Je kunt dan in de communicatie (aan de rechterkant van je scherm) zien wat hiervan de reden is.

De datum verdwijnt als de afspraak heeft plaatsgevonden. Je ziet hier dan de status van het product staan.