Een exclusieve manier om woningen optimaal te presenteren doe je met een eigen website. De woning website biedt ruimte voor alle mediaproducten zoals, foto's video, 360º's en plattegronden. Ook PDF-bestanden zoals Kadaster tekeningen of een Lijst van Zaken en het tonen van de zonnegrens behoren tot de mogelijkheden.

Zo maak je brochures overbodig en kun je ontzettend snel je aanbod delen via social media. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie over woning websites.