Kan ik de kleur van de meubels veranderen in floorplanner?

Jazeker, het tekenprogramma heeft een uitgebreide bibliotheek met verschillende meubels. Van de meeste meubels kun je de kleuren aanpassen naar welke kleur je maar zou willen. Als je dit graag zou willen wijzigingen kun je de wijziging aanvragen in onze online portal.

Dit gaat heel gemakkelijk door de bestelling op te zoeken in de portal. Door middel van het order nummer of het adres heb je 'm vaak snel gevonden. Kies bij de floorplanner bestelling voor bestelling afkeuren of stuur ons een mail naar support@zibber.nl als de bestelling al voltooid is.