Met een Matterport kunnen wij 3D scans van een woning maken. Je moet je voorstellen dat je met dezelfde techniek als Google Streetview door een woning loopt.

Het werkt gebruiksvriendelijk, snel, is verrassend eenvoudig te navigeren en blinkt uit op mobiele devices. Zeker in combinatie met een VR-bril heb je als kijker echt het gevoel daadwerkelijk in de woning te zijn. Matterport is niet alleen uniek en onderscheidend voor jou als makelaar. Het heeft ook echt toegevoegde waarde voor potentiële kopers, door de kwaliteit van het product.

Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden om dit standaard op te nemen in het pakket en jouw makelaardij in de spotlights te zetten.