Werken jullie ook voor bedrijfsmakelaars (BOG?)

Nee, wij werken uitsluitend voor woningmakelaars. Onze expertise ligt bij de presentatie van woningen, waar bedrijfspanden vaak afwijken qua formaat en inhoud. Het kan voorkomen dat je als woningmakelaar tóch een klein aanbod aan bedrijfspanden hebt. Wanneer dit het geval is dan kunnen uiteraard de mogelijkheden besproken worden en raden we je aan om contact op te nemen met support@zibber.nl of via 085 040 2131.