Nee, wij zullen niet meehelpen om het huis van boven tot onder mee op te ruimen. Wij sturen bij de opdrachtbevestiging een checklist mee zodat je voordat de fotograaf op locatie aanwezig is de woning al zo goed mogelijk foto klaar kan maken. Je hebt hier zelf de verantwoordelijkheid voor.

Het kan voorkomen dat de fotograaf op de locatie nog vraagt om eventuele spullen of decoratie te verplaatsen / toe te voegen. Zo zorgen we samen met de bewoners voor het beste eindresultaat.