Kan ik een tuin bestellen bij de Autocad plattegronden?

Ja, we kunnen een tuin voor je toevoegen in de Autocad plattegronden. Hiervoor hebben we een kadastrale kaart nodig.

Wat voor ons ook erg prettig is zijn foto’s van de tuin, mits je het schetsmatig ingedeeld wilt hebben zoals in de werkelijkheid. Denk hierbij aan de plaatsing van perkjes / terrassen / stoep / overkappingen etc.

LET OP: Als je een tuin besteld komt er wel een extra tarief bovenop de standaard Autocad plattegrond.