Waarom sluiten de ramen niet aan bij de erker in floorplanner?

In Floorplanner kun je alleen losse raampartijen intekenen. Helaas is er geen hoekstuk wat we kunnen gebruiken, waardoor het nu altijd zal lijken of er een kolom in de hoek zit.

Dit zijn beperkingen die ons door floorplanner zijn opgelegd. Als je kiest voor een CAD Plattegrond dan kun je alles veel nauwkeuriger weergeven. Bekijk voor meer informatie onze website. Hier zijn de verschillen tussen floorplanner en CAD goed zichtbaar.