Is er al contact opgenomen over een bestelling die ik in het portaal heb geplaatst?

In het portaal kun je bij de order onder het product ‘vastgoedfotografie’ zien wat de status is van de order.

Het is namelijk mogelijk dat we de contactpersoon niet hebben kunnen bereiken, dit wordt vermeld in de correspondentie onder ‘vastgoedfotografie’.

Als er een afspraak is gemaakt ontvangt je een e-mail met de datum en het tijdstip van de afspraak. Ook dit kun je terugvinden in de betreffende order, de datum en het tijdstip komt hierin te staan.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je ons bereiken op support@zibber.nl