Wat gebeurt er na het plaatsen van de bestelling?

De makelaar kan via onze online portal bestellingen plaatsen. Bij het plaatsen van een bestelling dient hij aan te geven welke producten van toepassing zijn. Ook kun je de contactgegevens in deze opdracht vermelden.

Onze planning zal contact opnemen met de desbetreffende contactpersoon om de opdracht in te plannen. Na de afspraak op locatie, zullen de producten uitgewerkt worden op kantoor en vervolgens worden aangeleverd aan de makelaar, via ons bestelsysteem.