Kan ik telefonisch een bestelling doorgegeven?

Nee, dit gaat helaas niet. Onze online portal is leidend voor alle afdelingen en het proces daaropvolgend. Wij verwerken dus ook alleen maar de bestellingen die hier in geplaatst zijn.

Daarom het vriendelijke verzoek vanuit ons gehele team, plaats alleen bestellingen als je ze ook direct in de online portal kan zetten. Zo weten we zeker dat de kans op miscommunicatie of fouten zo klein mogelijk is.