Leuk dat je met ons wil samenwerken, als het de eerste keer is maken wij eerst een account voor je. Via deze link kun je een account aanvraag starten. Onze medewerkers helpen je graag op weg.

Ben je een particulier en ga je de uitdaging aan om zelf je huis te verkopen? Wij kunnen ook voor jouw woning een woningpresentatie maken. Door een mail te sturen naar support@zibber.nl of te bellen naar 085 040 21 31 zullen we samen het traject doorlopen.