Wij werken uitsluitend voor woningmakelaars. Al onze processen zijn ingericht om woningmakelaars zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij streven om de hoogst mogelijke kwaliteit, service en snelheid te garanderen en dit is alleen mogelijk wanneer wij een duidelijke keuze maken in welke klanten wij bedienen.
Ben je particulier en wil je toch graag een woningpresentatie van Zibber? Dan verwijzen wij je graag naar een makelaar uit jouw regio.