Maken jullie buiten foto’s bij regen of sneeuw?

Nee, wij maken geen buiten foto’s bij acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw. Als onze woning fotograaf ter plaatse is en er valt op dat moment regen of sneeuw uit de lucht, zullen de buiten foto’s niet worden gemaakt. Onze fotografen zullen op locatie een nieuwe afspraak inplannen met de bewoners. Deze nieuwe afspraak is kosteloos.

Sneeuw of regen wat er al ligt, bijvoorbeeld van de dag ervoor, wordt gewoon gefotografeerd. Zibber heeft standaard blauwe lucht-garantie, dus de buitenbeelden hoeven zeker niet te lijden onder het winterse weer.  Indien er later toch andere buiten foto’s gewenst zijn, kan er worden gekozen voor losse buitenfotografie.

Binnenfoto's worden te allen tijde genomen en staan los van de neerslag buiten.