Kunnen jullie mijn logo plaatsen in de video die gemaakt is voor een andere makelaar?

Dit is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

• De video moet oorspronkelijk door ons gemaakt zijn.
  • Wij hebben schriftelijk toestemming nodig hebben van de oorspronkelijke eigenaar van de beelden (degene die bij ons deze video heeft afgenomen).
  • Als de beelden langer dan 6 maanden geleden gemaakt zijn, moeten deze beelden toegestuurd worden aangezien wij de beelden 6 maanden in ons bestand bewaren.
De kosten voor het aanpassen zijn 10 euro excl. btw per adres. Deze aanpassing is aan te vragen via support@zibber.nl