Ik probeer een bestelling te plaatsen, maar kom niet meer in het systeem.

Dat kan kloppen; we hebben sinds kort een nieuwe bestelsysteem. Deze is hier te vinden: http://portal.zibber.nl. Alle bestaande klanten hebben een e-mail ontvangen met daarin het verzoek een nieuw wachtwoord aan te maken.
Heb je deze email niet gehad? Neem contact op met onze customer support afdeling, of maak een account aan via: https://portal.zibber.nl/aanmelden