Hoe kan ik meer medewerkers toevoegen aan ons account?

In ons systeem kunnen we meerdere medewerkers toevoegen aan hetzelfde makelaarskantoor. Hierdoor heeft iedereen zijn eigen login account. Wel zo veilig en handig! Hiervoor stuur je een email naar onze customer support afdeling via support@zibber,nl. Op de manier zorgen wij er voor dat de accountgegevens op de juiste manier worden verwerkt en geen kans is op spelfouten.
Wanneer het account is aangemaakt zullen wij de inloggegevens via de mail versturen. Deze kun je achteraf uiteraard nog eenvoudig zelf worden aangepast. Hoe je dat doet, lees je hier.